Followers

Tuesday, 25 November 2014

tapak niaga murah ?? untuk disewa.. MINI STADIUM KUALA KUBU BHARU,SELANGOR..

menarik tertarik kebabomm..murah² rm200 sahaja untuk 3 hari...minat niaga??join je..tayang saja produk..lainkali belum tentu boleh dapat booth murah macam ni..pelbagai aktiviti yang akan diadakan di sana..yang sebenarnya zura sendiri yang tertarik , sebab tu lah zura share kan di sini..geng jangan tunggu lama²...nanti disambar boya...ehhhh :p
yang paling best , idola terhangat dipasaran pun datang ke event ni.. ustaz azhar idrus!!!..kalah artis bro...
astagfirullahalazimmm lupa diri kejap saya...hehehe
okey kalau minat nak niaga..call je no kat pic di bawah ni ye....






- See more at: http://utama.myblogfest.com/2014/11/pertandingan-tulis-write-up-rm10-milik.html#sthash.62JEGmtH.dpuf

No comments:

Post a Comment