Followers

Wednesday, 11 May 2016

Pet shop kampung rantau panjang, klang

Kali ni zura hantar barang sambil jalan-jalan cuci mata.. HL AQUARIUM, ini satu-satunya kedai haiwan peliharaan yang terletak di pekan kampung rantau panjang, klang. Lokasinya dibelakang bangunan 7-eleven. Kebiasaan zura sampai sini pelanggan mereka memang tak putus-putus. Ada pelbagai barangan haiwan dan juga menjual haiwan peliharaan seperti burung, ayam, ikan, hedgehog,hamster,kucing dan lain-lain. Harganya boleh runding lagi dan yang paling penting, tauke kedai peramah sekali. Jom tengok gambar.

6 comments:

 1. Masih jual kandang arnab bertingkat?..

  ReplyDelete
 2. Nak tanya berapa harga sangkar kucing dua tingkat

  ReplyDelete
 3. very interesting post.this is my first time visit here.i found so many interesting stuff in your blog especially its discussion..thanks for the post! Who makes pure balance dog food

  ReplyDelete
 4. 8CENT.COM : MEMBELI BELAH DENGAN MUDAH

  Sebagaimana kita tahu pada zaman kemodenan ini pelbagai teknologi telah memudahkan urusan seharian kita.
  Antara teknologi yang sedang hangat pada hari ini adalah perniagaan atas talian, dimana segala urusan jual beli hanya atas talian. Tidak perlu lagi untuk kita bersusah payah membeli barang keperluan kita dengan menaiki kereta menuju ke kedai yang jauh.


  Sepertimana kita tahu pada hari ini ramai diantara masyarakat malaysia yang menceburi bidang perniagaan atas talian. Walaubagaimanapun rakyat malaysia mempunyai semangat yang tinggi untuk mencuba berniaga secara atas talian. Hari demi hari kita dikhabarkan oleh pihak media dimana adanya laman web untuk jual beli barang keperluan seharian. Salah satu laman web perniagaan yang terkenal adalah mudah.my, kemudian wujud yang lain seperti lazada dan shoppee.


  Setelah kewujudan laman web perniagaan tersebut, muncul satu lagi laman web perniagaan atas talian yang bernama “8 Cent Malaysia Sdn Bhd” dimana ianya menjual pelbagai barang keperluan seharian dan sesuai bagi semua peringkat umur di laman web www.8cent.com .


  Menariknya tentang laman web 8cent Sdn Bhd ini adalah mudah difahami struktur laman web dan mudah digunakaan untuk membeli barang keperluan seharian.
  Selain itu laman web perniagaan atas talian 8Cent Malaysia Sdn Bhd juga kerap juga mengadakan jualan murah sebanyak 50%, 80% dan tidak ada bayaran cukai barang. Berbanding dengan laman web perniagaan lain hanya mengadakan promosi atau jualan murah pada hari tertentu dan menetapkan beberapa peratus cukai barang. Seterusnya laman web perniagaan 8 Cent Sdn Bhd juga dapat menjimatkan kos perbelanjaan.


  Akhir sekali, kita sebagai pelanggan haruslah mengutamakan aspek berjimat cermat dalam perbelanjaan. Tidak semua kedai harga sama atau mahal, jika kita bijak membuat pilihan sudah tentu ianya memberikan kepuasan dan keuntungan pada diri kita.

  Untuk keterangan lanjut, layari


  ---->> https://www.8cent.com <<------

  ReplyDelete