Followers

Friday, 16 November 2012

ALFALFA HAY DAN TIMOTHY HAY UNTUK DI JUAL

alhamdulillah...bersyukur sangat,penjualan alfalfa dan
timothy hay zura meningkat.kini zura mampu membekalkan 
kepada peniaga dengan harga murah..tiada pengeposan mahupun penghantaran untuk 
pembelian banyak.hanya pick up dari rumah zura sahaja.bagi yang 
berminat boleh hubungi zura di talian : 
0166778860 (lokasi : kampung rantau panjang,klang)
zura juga menjual dalam kuantiti sedikit.bergantung pada
permintaan.boleh lihat harga pada produk jualan.
saiz pek siap sedia dalam 5kg..
khidmat pek juga disediakan utk peniaga yang berminat,dengan caj tambahan.

ALFALFA HAY DAN TIMOTHY HAY UNTUK DI JUAL
inilah pembantu zura...
jumlah maximum dia bungkus adalah 3 pek,
lepas tu dia minta upah ..kikikiki.

ALFALFA HAY DAN TIMOTHY HAY UNTUK DI JUAL
ini pek 55kg.ke semua hay zura simpan
dalam bilik stor..rasa macam agak sendat dah..
agak2 ada tak yg bagi bantuan kilang ke,gudang ke?
zura nak minta bantuan lah..kih3


ALFALFA HAY DAN TIMOTHY HAY UNTUK DI JUAL
ini pek 1kg..bila dah siap pek..memang
penuh sebilik..pintu pun susah nak buka dah.

ALFALFA HAY DAN TIMOTHY HAY UNTUK DI JUAL
ini pek 5kg..pek ini paling diminati ramai..
nak tahu kenapa??zura pun tak tahu..keh3


sebenarnya,zura dalam kepeningan ni..permintaan hay makin meningkat,tapi...
zura cuma bekalkan dari rumah sahaja..macam tak berapa sesuai..
bilik dah penuh dengan hay.bila stok baru sampai..
bau harum 1 rumah..zura pun start lah pening2..kikiki..
zura tak tahan bau alfalfa.nasib baik lah ada encik suami
yg membantu bahagian pek..zura kalau setakat pek 10kg bolehlah...
lebih2...arghhhhh....zura boleh demam...
***zura sedang pasang angan2 nak besarkan
bilik stor ni..angan2 biar tinggi..keh3
akhir kata.terima kasih tak terhingga buat kawan2 yg terus
menyokong zura,semoga kita sama2 dilimpahi rezeki dan
dan senantiasa sihat sejahtera.amin...♥♥♥

27 comments:

  1. Salam kak. Akak tanam sendiri ke beli ngan orang lain hay-hay ni?hebat bisnes akak ni.hehe..

    ReplyDelete
  2. alfalfa yg akk tanam tu kan..kan kan..sikit je..dlm bekas kecil je..tanam buat suka2 je..je..je..
    sedangkan arnab pun akak bela belakang rumah sahaja..manalah ada ruang akk nk tanam banyak2... :)

    ReplyDelete
  3. hehe..manalah saya thu sy blum smpai umah akak lg..Kak, sy ade sms akak..dh bce lom?

    ReplyDelete
  4. dah bace..tp malas nk reply..harharhar...lecehlh msg2 ni..fon tgh xde kredit..tunggu akk topup ye..nanti akk call wan terus..lagi mudah..tunggu tau.. :)

    ReplyDelete
  5. kak nak tanya sedikit sy ni baruje nk pelihara arnab ,sy nak tanya hay itu fungsi untuk apa??.

    ReplyDelete
  6. samalah..akk pun masih cari pengalaman lagi.sekadar berkongsi apa yg akk tahu je,hay tu fungsi dia sebagai sumber fiber dn protein segar utk arnab.bagus utk proses pembesaran ,menambahkan susu ibu rabbit,membantu arnab yg dlm permasalahan bulu dan mcm2 lagilah..pallet yg kita beri tu adalah makanan segera yg telah diproses.

    ReplyDelete
  7. Biasa brape kos pos laju utk 5kg? sy dok ipoh

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. ceria.kos pos laju sy tak pasti sbb utk penghantaran hay,tak pernah guna khidmat pos laju.biasa guna parcel pos saje.utk 5kg hay : rm55 dah termasuk kos pos parcel.tq :)

    ReplyDelete
  10. jun..
    seronok jumpa jun,lagi2 tgk gelagat si tembam tu..kih3..tq jun

    ReplyDelete
  11. As'kum ... sya nak tanya ,kalau kos penghantaran dok kat sabah brapa ya ... ???

    ReplyDelete
  12. wasalam hammie..
    utk penghantaran hay ke sabah,hammie boleh check laman web pos.biasa guna khidmat pos udara.harga caj pos adalah berbeza mengikut berat.

    ReplyDelete
  13. kak zura,

    Hay dh sampai. Thanks a lot! rabbits happy dpt makan hay byk. Nanti nk order kat akak lagi

    -Ayuni

    ReplyDelete
  14. welkem ayuni...thanks juga sudi berurusan dgn akk..semoga rabbit2 ayuni sentiasa happy dn membesar bagai johan! :)

    ReplyDelete
  15. klu benih alfafa tu ada jual x, klu ada barapa dan boleh pos. sy dri taiping

    ReplyDelete
  16. klu benih alfafa tu ada jual x, klu ada barapa dan boleh pos. sy dri taiping



    ReplyDelete
  17. Timothy hay sekilo berapa?

    ReplyDelete
  18. Arnab sye suke mkn bnde ni hehe..tp dye pndai nk pilih yg daunnye je..

    ReplyDelete
  19. Arnab sye suke mkn bnde ni hehe..tp dye pndai nk pilih yg daunnye je..

    ReplyDelete
  20. Salam sis .. sy br dpt prt rabbit nie.. usia x pasti tp da besar dlm6 bulan.. mcmana nk jg. Dan kalau sis boleh share ...sy nk thu jufak brp byk nk guna hay ni

    ReplyDelete
  21. apa bezanya timothy dengan alfafa puan ? tolong jelaskan :)

    ReplyDelete
  22. Asallamualaikum :) Berapa kalau beli 2kilo termasuk postage?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy dari sarawak :)

      Delete
  23. Salam kak...kalau dekat kelantan boleh hantar x???

    ReplyDelete
  24. salam.... sis stok alfalfa ade lg x?


    ReplyDelete