Followers

Tuesday, 25 November 2014

tapak niaga murah ?? untuk disewa.. MINI STADIUM KUALA KUBU BHARU,SELANGOR..

menarik tertarik kebabomm..murah² rm200 sahaja untuk 3 hari...minat niaga??join je..tayang saja produk..lainkali belum tentu boleh dapat booth murah macam ni..pelbagai aktiviti yang akan diadakan di sana..yang sebenarnya zura sendiri yang tertarik , sebab tu lah zura share kan di sini..geng jangan tunggu lama²...nanti disambar boya...ehhhh :p
yang paling best , idola terhangat dipasaran pun datang ke event ni.. ustaz azhar idrus!!!..kalah artis bro...
astagfirullahalazimmm lupa diri kejap saya...hehehe
okey kalau minat nak niaga..call je no kat pic di bawah ni ye....






- See more at: http://utama.myblogfest.com/2014/11/pertandingan-tulis-write-up-rm10-milik.html#sthash.62JEGmtH.dpuf

Thursday, 6 November 2014

#arnab #rabbit Dezerin

 arnab kali ini milik saudari Dezerin dari gombak..ini pertama kali dezerin menerima kelahiran baby arnab..tahniah!!pasangan arnab yang diberi nama Ariana dan Bobby..kelahiran pada 7hb oktober 2014.
sebanyak 8 ekor anak-anak arnab..teringat zura masa mula-mula dulu dapat 2 ekor sahaja baby..
paling best baby arnab dezerin ini warna warni..macam-macam warna ada..zura tengok pun ceria je..hehe
alhamdulillah 7 ekor berjaya membesar.seekor mati.takda rezeki nak buat camna kan..
baby arnab masa baru lahir,togel je hehe
banyakkan...macam longgok je
tapi masa nilah best,hari-hari nak tenung tengok dia
membesar..sanggup duduk berejam depan sangkar..

itu ariana masa hampir melahirkan..
banyak bulu yang dicabut..
yang seekor itu gambar baby yang mati..waktu umur 3 minggu
baby arnab yang lain tu tengah syok makan alfalfa
yang tengah jilat kaki tu bobby..
anak-anak arnab ini genap sebulan lah besok..
comel kan..comfirm bulu lebat ikut ibu dia..
yang atas tu gambar sebelum beranak...
yang bawah,dah jadi sebuah keluarga hehe
syok!!!