Followers

Wednesday, 24 June 2015

sangkar guinea pig Siddiq Tan

assalamualaikum semua dan salam sejahtera. salam sayang dan selamat menyambut Ramadhan al mubarak.
kali ni saya hantar sangkar untuk penternak guinea pig Siddiq Tan. ini adalah tempahan sangkar kedua dari ST. lokasinya dekat saja dengan rumah saya, jalan kapar, klang.
yang baju oren tu ST, amacam handsome tak?
rak alluminium 3 layer berserta sangkar 6 bilik sudah selamat dipasang di Hana Heaven Caviary. terima kasih su dan st ♥♥♥
tak yah tanya cantik ke tak..sebab saya
tahu memang cantik
( hihi  maaf ye sy memang kuat perasan )
 bawah ni contoh gambar yang saya suka, hehe guinea pig dah bermaharaja dalam sangkar baru. comel weyy.. geram tau, rasa macam nak culik bawa balik je.. nasib baik ST ada.. hahaha cuba tengok makanan dia. mewah betul. alfalfa hay , timothy hay , napier , salad , pallet , penuh cage..
ini sebahagian dari tikus belanda ST..comfirm comel jugak ☻

awak - awak kalau nak cari ST boleh cari di group fb Marmute Cute.. dia aktif di sana..tanya soalan
apa sahaja berkaitan guinea pig di group tu.. comfirm ST atau Sahril banting akan muncul menjawab..
kalau dorang tak jawab, sebut je nama saya 11 kali, nanti saya rotan dorang 22 kali hahaha
no fon ST?? nanti saya minta izin dia dulu ye ...

lagi berkaitan sangkar ( sila klik sini )

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. macam mna ye nk buat tangga untuk sangkar Gp?? any idea please

    ReplyDelete